Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

verhuur

verhuur

Het Burgerweeshuis is het poppodium van Deventer.

Het Burgerweeshuis is de plek in Deventer voor popmuziek met veel verschillende concerten en dancefeesten op een pracht locatie in het centrum. Als cultureel ondernemer biedt het Burgerweeshuis haar kennis en netwerk aan op het gebied van evenementen en workshops op maat. Zowel op locatie als in ons eigen pand bieden wij kwaliteit en gemak.

Evenementen

Het Burgerweeshuis ondersteunt u graag bij de complete organisatie van:

  • Bedrijfsevenementen
  • Doelgroepevenementen
  • Bedrijfsfeesten
  • Personeelsfeesten
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Themafeesten

Workshops

Met workshops van het Burgerweeshuis maakt u op een originele, creatieve, innovatieve en prikkelende manier kennis met iets nieuws. De workshops zijn geschikt voor teambuilding, praktische ervaring, communicatie of gewoon als entertainment. Het Burgerweeshuis verzorgt complete workshops (incl. catering) in ons eigen pand of op locatie.

Horeca

Naast de organisatie van uw complete evenement is het ook mogelijk om het Burgerweeshuis in te schakelen voor de horeca van een door u zelf georganiseerd evenement.

Zaalverhuur

Heeft u ruimte nodig voor een bedrijfsfeest, vergadering of congres, cursus of workshop en beschikt u daar zelf niet over? Het Burgerweeshuis heeft verschillende ruimten te huur met een capaciteit variƫrend tussen 20 en 500 personen.

Burger Business Club

Het Burgerweeshuis biedt met de Burger Business Club een platform voor ondernemers ter ondersteuning van ons poppodium. Tegen een financiƫle bijdrage biedt het Burgerweeshuis u als muziekliefhebber Vip kaartjes / Gratis toegang / korting / mogelijkheid tot netwerken / social media (workshops).