Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Zeg me waar wil jij heen? Waar dan? Naar het Burgerweeshuis met NYE natuurlijk! Kaartverkoop gestart!

NYE JUNGLE EXOTICA

Zeg me waar wil jij heen? Waar dan? De paradijsvogels strijken neer op het vertrouwde nest, de Koningen van de Deventer-nachtjungle staan klaar om met jou NYE 2017/2018 in het Burgerweeshuis te vieren! We duiken in diepe grotten naar R&B, Hip Hop en Guilty pleasures met een van de heetste party’s van het moment: Pop-Up R&B. We klimmen tot hoogstaande House en Techno in de Wonder Bar met Nachtparlement. Als klapper op de vuurpijl treed je letterlijk toe tot een ondergrondse oase van gekkigheid, gehost door niemand minder dan parkopzichter Tom Maatman. Verwacht het onverwachte, het Burgerweeshuis zoals je het nog nooit gezien hebt, dress to impress en sluit 2017 af met het heetste feestje..

Als het aan mij ligt dan gaan we nu..

Early Birds: €23,50 (beperkt beschikbaar)
Groepstickets: €21 per stuk per 5 tickets (beperkt beschikbaar)
Normale tickets: €28,50
Bestel je tickets voor NYE tijdig via hierrrr. en laat op Facebook weten dat je erbij bent!

ONZE VERBLIJVEN:

POP-UP R&BIOTOOP (GROTE ZAAL)

Als er in 2017 één feest is wat elke kroeg, café, biertuin, of andere bijzondere locatie op z’n kop heeft gezet dan is het Pop-Up R&B wel! R&B, Hip Hop en Guilty pleasures, de meest sexy tracks om het nieuwe jaar in te luiden.

WONDER RIMBABAR:

Nachtparlement X Wonder Bar
Nachtdieren pur sang, Nachtparlement en de Wonder Bar zorgen voor tropische temperaturen in de hipste kleinste zaal van Oost-Nederland. Techno en House tot in de laatste uurtjes, Mango’s toegestaan.

DE MAN-GROOVE KELDER

Met Tom – Tarzan – Maatman als host van de fijnste kwartiertjes: Je kan er niet omheen, de NYE-feesten van het Burgerweeshuis staan bekend om de meest bijzondere ‘kwartiertjes’. Opzichter Tom Maatman houdt de kudde Dj’s in het gareel en is nu al aan het broeden op kwartiertjes vol Uitgestorven diersoorten en Urban Jungles.