Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Info

business club

Burger Business Club.

Burger Business Club (verder te noemen B.B.C.) is de Business Club van poppodium Burgerweeshuis. Dé plek voor ondernemers, bedrijven en organisaties om de liefde voor pop- en dancemuziek te delen en de betrokkenheid bij de regionale pop- en dancecultuur kenbaar te maken. Het exclusieve karakter van de Business Club biedt ondernemers de mogelijkheid om relaties te intensiveren op een gezellige en informele manier. Als lid maakt u het mede mogelijk dat wij belangrijke (inter)nationale artiesten en opkomende talenten kunnen blijven programmeren. U investeert onder andere in de talentontwikkeling van jonge muzikanten. Zo blijft Burgerweeshuis een inspirerend, spannend en eigenwijs poppodium.

De criteria om lid te worden zijn:

Lidmaatschap kosten

Aan het lidmaatschap van de B.B.C. is een bedrag van € 750,- verbonden per jaar. Ieder lid/bedrijf is daarnaast vrij om een extra donatie te doen aan het Burgerweeshuis.

Wat krijgt u hiervoor terug?

Lidmaatschap van de Burger Business Club houdt in:

Contactpersoon / Accountmanager Burger Business Club
Voor al uw vragen en verzoeken kunt u contact opnemen met Marjolijn Dokter, Accountmanager B.B.C. via: 0570-619198 of marjolijn@burgerweeshuis.nl

Leden Burger Business Club