Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Info

ANBI

Burgerweeshuis is een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat de organisatie voor minstens 90% actief is op cultureel gebied.

Donateurs van culturele ANBI’s hebben vanaf 2012 een extra belastingvoordeel omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt.
Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.
Wilt u een gift schenken aan Burgerweeshuis dat kan op IBAN NR: NL32RABO0384593712 t.n.v. Burgerweeshuis met de vermelding gift Burgerweeshuis. U kunt ook contact opnemen met directeur Kelly Hammer.

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe voorwaarden voor ANBI. Vanaf die datum moet een ANBI een aantal gegevens (doelstelling, beleid, financiële verantwoording) publiceren op een internetsite met als doel het vertrouwen van het publiek in de filantropische sector te bevorderen. Klik hier voor de gegevens van het Burgerweeshuis.

CONTACT & INFO

Kelly Hammer

Mail:
kelly@burgerweeshuis.nl

Telefoon:
0570-619198