Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

Anders

Talentontwikkeling

Het Burgerweeshuis heeft naast het organiseren van concerten en dancefeesten nog een andere taak: het ondersteunen van regionaal talent. Dit doen we door middel van Burgerpop, New Deventer Collective, Burger Beurs en de Burger Studios.

BURGERPOP

Het Burgerweeshuis organiseert 4 keer per jaar Burgerpop voor talentvolle artiesten uit Deventer en Overijssel. Een mooie kans om op het Burgerpodium te staan. Wil jij met je band op Burgerpop spelen en kom je uit Overijssel, dan kun je je hiervoor aanmelden bij Harold de Boer.

BURGER BEURS

Met het project “Burger Beurs” coacht Het Burgerweeshuis elk jaar drie talentvolle bands uit de omgeving van Deventer.
De bands krijgen een coachingsprogramma op maat aangeboden. Dit project wordt door de provincie Overijssel gefinancierd.
Met de Burger Beurs werden al artiesten zoals Paceshifters, De Sluwe Vos, Rob Dekay, het Deventer Songwriters Gilde en Paul Sinha ondersteund.

NEW DEVENTER COLLECTIVE

New Deventer Collective is een platform naar initiatief van Luuk Neuteboom en Het Burgerweeshuis. Binnen dit platform kunnen beginnende artiesten en creatievelingen op een informele manier samenwerken, optreden en proeven aan het hele artiest zijn. Zij worden hierin gecoacht en kunnen hierin dan door groeien.
Muziek uitbrengen? Videoclip maken? Expo’s organiseren? Binnen New Deventer Collective kan het allemaal.
info en aanmelden voor New Deventer Collective kan via de website.

BURGER STUDIOS

In de kelders van het Burgerweeshuis bevinden zich de Burger Studios: twee oefenruimtes en een opnamestudio. In de in 2017 geopende opnamestudio staat alle benodigde apparatuur om een goede opname te maken als rapper, producer of singer-songwriter. Leden van het New Deventer Collective kunnen kosteloos gebruik maken van de studio. Ook geeft Deventer topproducer Wantigga hier producercursussen onder de naam Low End Theory.

De BurgerStudios is voorzien van de volgende apparatuur:
Adam A7X speakers
MOTU Ultralite AVB geluidskaart
Focusrite Scarlett OctoPre voorversterkers
SE Electronics SE 2200a II microfoon
Zelf meenemen: opnamesoftware, drivers voor MOTU

Contact & Info

Harold de Boer

Mail:
Harold de Boer

Telefoon:
0570-619198

Nieuwsbrief: